Vino pe 27 si 28 august la City Wave – cel mai lung slide urban din lume :D

Alohaaa! 🙂

Pentru că vara pare că nu se mai termină și pentru că este atât de caaaaald, vă recomand un event care se pare că e în ton cu vremea și cu distracția – City Wave.

1 iul 16 - postare 1 CW [1500x1000 px]_1

Pe 27 și 28 august, în București, lângă Casa Poporului, mai exact pe panta situată lângă  Calea 13 Septembrie, veți găsi un slide de 330 metri, alimentat continuu cu apă.

Evenimentul de acest gen este unul nou în România. Pentru a evita aglomerația, organizatorii au pus la dispoziție mai multe intervale orare:

  • 09:30-12:30
  • 13:00-16:00 sau
  • 16:30-20:30.

Prețul unui bilet este 35 de lei și este valabil doar pe parcusul unei singure zile. Veți primi un colac, după care vă puteți distra în voie 3 ore. Partea faină e că biletele sunt limitate și că nu trebuie să stați la coadă.

Eventul este deschis și familiilor cu copii (6 – 14 ani) pentru care e rezervat un culoar dedicat în intervale de timp plasate în prima parte a zilei.

Muzica e ofertă de KissFM, iar in incinta evenimentului găsiți și de papa și de beut.

Așa că dacă încă nu ați plecat în concediu sau nu aveți timp să mergeți la mare, City Wave e tot ce trebuie. 😀

Mai multe detalii găsiți aici.

Ne vedem acolo! 😀

Bilete găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in țară sau prin OP.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.