Șamponul pentru cai – bun și pentru oameni

 

blog

-Cu ce vă spălați pe cap?

-Cu șampon.

-De care?

-Pentru cai.

 

HAHAHAHA. Știu că o să muriți de râs și că o să vi se pară tare ciudat. Am aflat de acest șampon de la colegul meu de apartament, am râs copios de ideea de a te spăla cu șampon pentru cai…dar dacă tot i-a dat un feedback pozitiv și deja îl aveam în casă, am zis să încerc și eu. 

Mereu am mers pe ideea de a încerca terapii alternative, metode naturiste, măști naturale. De fiecare dată am fost mulțumită de rezultate și mai mereu am reușit să îmi fiu propriul meu doctor, tocmai pentru a înlocui pastilele, sau din cauza fricii că trebuie să merg la spital.

Încep prin a vă spune care sunt beneficiile acestui șampon. Îl folosesc constant de aproximativ trei luni de zile (îmi spăl părul o dată la două zile), și în această perioadă am observat că:

  • părul are mai mult volum
  • are o formă mult mai frumoasă după ce îl fac cu placa – nu se mai văd vârfurile ca o coadă de mătură
  • părul e mai des
  • mi-a ieșit vopseaua din păr (eram neagră-acum mi-au crescut rădăcinile și nu mai e nevoie să mă vopsesc pentru că s-a uniformizat culoarea și se vede foarte ok) – așa că o să vreau să mă laud cu faptul că nu m-am mai vopsit de mai bine de patru luni de zile
  • caracteristica lui principală este că – e foarte bun pentru cei cărora le cade părul – eu nu am această problemă – dar dacă știți că vă cade părul mai mult decât ar trebui – uitați un motiv în plus pentru a-l încerca
  • firul de păr s-a întărit (ca atunci după ce îl vopsești)
  • părul nu se mai îngrașă atât de repede

DE PRECIZAT:

Șamponul nu miroase în niciun fel, e făcut numai din plante naturale, mai exact din mesteacăn, coada calului, nuc, mușețel, brusture și urzică (seamănă cu șamponul de urzică).

Eu nu mai folosesc balsamul de păr, motiv pentru care mi se încurcă părul. Îl puteți folosi împreună cu balsamul de păr.

UNDE ÎL GĂSIM?

La magazinul de animale, evident, la petshop, este de la Herba-Vital (Șampon pentru cabaline), iar un litru costă 11-12 lei. (eu încă sunt la primul cumpărat :D)

Pe etichetă scrie că trebuie evitat contactul cu ochii și cu zonele genitale – așadar eu mă spăl separat pe păr.

Destul de mulți prieteni l-au încercat și sunt încântați. Eu abia așteptam să mi se termine șamponul ca să pot să îl iau pe ăsta.

Dacă încă sunteți sceptici, sunt multe saloane de înfrumusețare care recomandă acest produs, dați un search pe google și veți vedea cât de mult se vorbește despre asta.

Dacă îl încercați, aștept impresiile voastre.

 

O duminică frumoasă și răcoroasă! 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.