I’m a (big) girl

IMG_20150526_134055

Astăzi se împlinește o lună de când am program de „om mare”. Bine, exagerez. Nu toți oamenii mari au program, dar vreau să cred că toată lumea face ceva, pe undeva.

Și tot astăzi, mi-am propus  să scriu cât mai des pe acest blog, momentan obosit, care nici nu are categorii, dar promit că o să îmi prind urechile pe-aici într-un weekend și am să îl aranjez cum pot eu mai frumos. 

Să vorbim puțin despre viața unui om (a mea) care pleacă zilnic (sâmbăta și duminica sunt ale mele apropo) de acasă de dimineață, de pe la 9 fără și se întoarce acasă pe la 7 jumate. Nu sună prea îmbucurător dar, când faci ceea ce îți place, mai închizi un ochi, eu i-am închis pe amândoi.

Cu două săptămâni înainte de licență, m-au sunat cei de la agenție (GMP PR) să mă întrebe dacă mai sunt interesată de internshipul de Junior PR. Nici nu am stat să mă gândesc la ce perioadă avea să urmeze pentru mine (1000 de pagini de învățat pentru examenul de licență, de care nici măcar nu mă apucasem) și am zis pe loc DAAAA. Mi-am dorit de ceva vreme să mă inițieze cineva în ale PR-ului, și știam că acum e momentul meu. Facultatea era gata, lucrarea de licență la fel.

Dar, să nu uităm de examenul cel mare. Ca un om care trece dintr-o extremă într-alta, de la trezit la 10-11, la 7 și care își face programul după bunul plac, a trebuit să mă organizez cât mai bine să pot face față noului program și tototdată să mă apuc de învățat.

Cu o săptămână înainte de examen mă simțeam vinovată pentru că am ales să merg la internship și că nu stau acasă să învăț. Așa că serile mele se terminau la 2 noaptea. Conspecte peste conspecte, nervi, emoții negative, gândul că nu voi lua examenul în sesiunea de vară m-au terminat psihic.

Daaaaaaaaar, totul e bine când se termină cu bine. Nu am să uit examenul ăsta, mai ales că peste drum de Universitate era un eveniment organizat de Coca-Cola, care ne-a pus muzică la maximum!

Și pentru că timpul meu e limitat, viața mea socială a devenit la fel. Dar încet, încet mă voi obișnui.

De o lună iubesc apusul foarte mult, cred că este cel mai frumos mod prin care îți poți încheia o zi de muncă. Privindu-l.

De o lună, mi-am dat seama că trebuie să stabilesc priorități și să fac compromisuri. App, să îmi țineți pumnii, săptămâna viitoare mă mai așteaptă încă un examen, pentru admiterea la master.

2 thoughts on “I’m a (big) girl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.