Cu ce mă demachiez în mai puțin de un minut

Hello tuturor! Acest articol este pentru gagici, la fel cum sunt majoritatea în care scriu despre produse de îngrijire.

19904416_1585824431462301_643641631_n

Știu că vi se  întâmplă și vouă să aveți o câte o zi super încărcată, în care ajungeți acasă obosite/fără chef și ultimul lucru la care vă gândiți și pe care ați vrea să îl faceți este să vă demachiați.

O să detaliez imediat ce produse folosesc eu, cu mențiunea că tot procesul durează foarte puțin!

Vă sfătuiesc să nu uitați niciodată să vă demachiați (mai ales seara) pentru că tenul, în general, este  mai sensibil și s-ar putea să vă treziți cu iritații, acnee, îmbătrânire prematură deși folosiți produse de make-up de calitate.

Cel mai frecvent folosesc loțiunea tonică de la Douglas XL Large  (400 ml) – care îndepărtează foarte bine machiajul fără să aplic altă cremă înainte, dă senzație de răcorire a feței (o aplic și pe gât) și e foarte utilă și pentru tenul gras și sensibil.

19893626_1585824388128972_1795865581_o

Deci, ai nevoie de 2-3 tampoane demachiante și de această loțiune pe care eu am dat 45 de lei (redusă), nu știu exact care e prețul, variază des. O recomand (raport-calitate-preț), ține destul de mult!

Atunci când nu ajung pe acasă sau merg în drumeții scurte și nu vreau să car după mine tot ritualul de demachiere, mă limitez la șervețelele demachiante de la Elmiplant. De asemenea, curăță bine, miros frumos și nu irită (extract de bumbac 100% natural). Eu folosesc varianta pentru ten uscat/sensibil.

19885750_1585824414795636_688651308_o

De menționat! Să închideți bine pachetul să nu se  usuce șervețelele! :)) Un pachet conține 25 de șervețele și costă între 8-9 lei!

Înainte, când petreceam mai mult timp în fața oglinzii, foloseam și cremă demachiantă și loțiune tonică. Laptele demachiant pe care îl foloseam este de la Bioten (200 ml), care acum s-a terminat și nu știu dacă o să mai îmi cumpăr altul. Operațiunea asta necesită și o aplicare de loțiune tonică pentu că nu intră direct în piele și nu vreau să fac două lucruri când pot să fac unul singur.

Loțiunea în sine e bună, asta dacă îți place să îmbini două produse de îngrijire și dacă îți permite timpul. Loțiunea mea este pentru ten normal, îmi mai luam și pentru ten sensibil. Conține miere și un complex de uleiuri prețioase (ulei de argan, ulei de migdale și ulei de macadamia).

Preț: 11-12 lei.

Tot de la Bioten, folosesc la fel de des precum loțiunea de la Douglas,  gelul de curățare. Pe principiul rapid-comod-eficient, direct sub chiuvetă, ai nevoie de câteva picături din gel și de apă călduță spre rece. Îndepărtează bine machiajul prin masaj circular (insistat acolo unde este aplicat ruj puternic și rimel). Conține miere și cimbrișor, ten normal/mixt (150 ml). Își face treabă. Preț: 8-9 lei.

Dacă aveți metode rapide de demachiere, aștept să le citesc/aud! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.