Welcome 23!

12331588_1504055529896521_1519323103_n

Este pentru prima dată când nu sunt acasă pe 21 decembrie. Având în vedere că ziua mea e cu câteva zile înainte de Crăciun, întotdeauna fugeam acasă imediat ce luam vacanță.

Anul acesta a fost diferit. 23 “m-a prins” la București. Deși familia nu a fost fizic alături de mine așa cum m-am obișnuit, am fost norocoasă să îi am alături pe prietenii mei cei mai buni. Apropo, vă mulțumesc !

Pe măsură ce trece timpul, observ că devine tot mai limitat, așa că mă bucur tare mult când sunt alături de cei care contează, de cei care mă cunosc, cu care am crescut sau pe care i-am întâlnit recent, dar parcă îi știu de-o viață.

M-a prins 23 de ani lucrând, de asta nu sunt încă acasă. De dimineață tot citesc urările voastre, unele m-au emoționat, altele m-au amuzat, mi-am încărcat bateriile pentru tot anul, vin cu forțe proaspete, multă determinare și optimism, așa cum m-ați îndemnat și voi.

Nu înțeleg totuși de ce așteptăm uneori un eveniment ca să putem spune ce simțim, ca să ne întrebăm ce mai facem, cum ne mai merge, de ce trebuie să ne legăm întotdeauna de “ceva”?

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc tuturor pentru urări, vă doresc și vouă multă sănătate, eu asta îmi doresc în primul rând, mi se pare cel mai important lucru iar apoi….să ne bucurăm de lucrurile mărunte pentru că doar ele ne fac fericiți cu adevărat!

12357897_444417769099656_2146127780_n(1)

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.