Produsul meu preferat pentru păr

g

Dacă mi se termină vreun anumit produs pentru păr și uit să mă aprovizionez, pot sta chiar și trei zile fără el. Dar dacă mi se termină acest ulei de păr deja nu mă simt bine. Sunt dependentă de el.

Cum îl folosesc? După ce îmi fac părul cu placa, aplic 3-4 pulverizări în palmă, apoi încep să îmi aranjez părul, nu chiar de la rădăcină, punând accent pe vârfuri. Uleiul uniformizează părul, potolește firele rebele și ce e mai important…astupă vârfurile despicate.  El se poate folosi și înainte de șamponare dar eu nu prea văd rostul.

Uleiul L’Oreal Elseve are 100 ml, este cam scumpicel ce-i drept, dar să vă zic cum procedez eu. Teoretic costă 40 și ceva de lei, dar cum eu dau târcoale prin mall-uri și supermaket-uri zilnic îl găsesc la reducere, undeva la 20 -24 de lei. Uleiul pe care tocmai mi l-am cumpărat este pentru menținerea culorii părului vopsit, dar mai există un tip pentru păr normal.

Miroase foarte frumos și e foarte bun. Vârfurile despicate nu mai arată ca o coadă de mătură dacă aplici acest ulei. Ba nici nu se mai văd. Eu sunt super încântată de el, așa că nu trebuie să ratați această superbitate de care părul vostru cu siguranță s-ar îndrăgosti. 😀

One thought on “Produsul meu preferat pentru păr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.