Best choice – Oja semipermanentă

Știu că nu e sănătos să zici că nu îți place un lucru înainte să îl încerci, dar uneori părerea celor din jur te convinge ușor și îți formează diferite concepții (cum ar zice cineva drag mie – ești mereu cu “NU” în față). Da, așa este. Greu mă las convinsă să încerc chestii noi. Dar le încerc până la urmă, asta e important. 

Astăzi vreau să vă vorbesc despre unghiuțele mele. Mereu mi le-am făcut singură, am toată colecția de oje de la Flormar, care din păcate nu rezista mai mult de trei zile. E greu să fii și gospodină și să îți stea și oja pe unghii. GREU!!

Mereu trebuia să aleg nuanțe deschise ca să nu se vadă atunci când se deteriorează (după o porție de vase spălate sau când vine vorba de curățenia generală).

Așa că într-o zi ploioasă de duminică, unghiuțele mele au întâlnit-o pe Alexandra.

Pe Alexandra am cunoscut-o la Tanning Boutique (stația de metrou Gorjului), unde am decis să îmi fac (pentru prima dată) unghiuțele cu ojă semipermanentă.

Am prietene care își pun unghii false și se plâng că și le-au distrus și m-au sfătuit să nu îmi pun unghii sau gel pe unghii pentru că ale mele sunt sănătoase și ar fi păcat să mi le stric. Într-adevăr, îmi cresc destul de repede și sunt tari daaaarrrrrr……

Alexandra m-a convins că oja semipermanentă e chiar ok, te ține până la trei săptămâni și poți să fii gospdodină cât vrei tu că oja stă la locul ei. Îi dau dreptate. Astăzi se împlinesc patru zile de când am fost și oja arată ca în prima zi.

De obicei, când merg să mă tund, să mă pensez sau orice altă activitate care ține de salon, iau în considerare recomandările (nu de alta, dar odată am ieșit dintr-un salon fără sprâncene – asta după ce le-am lăsat să crească o lună).

Alexandra a fost atât de drăguță și se vede că îi place ceea ce face. E  meticuloasă, are răbdare, e atentă la detalii și este și foarte comunicativă. Cu siguranță la ea voi merge de-acum! O puteți găsi și în Popești-Leordeni dacă nu vreți să veniți până în Militari. V-o recomand, mie chiar îmi place cum lucrează. Aici puteți vedea și pagina ei de Facebook.

Toată operațiunea durează o oră. În ceea ce privește oja, puteți opta pentru orice culoare. Preț: 40 de lei.

 

13106780_1159943620717053_418282653_o

IMG_20160427_220312

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.