Beauty Talks te învață cum să faci review-uri corecte despre produse

De curând, am participat la un eveniment la care chiar m-am dus cu mare drag, este vorba de Beauty Talks, primul eveniment dedicat bloggerilor, influencerilor și microinfluencerilor, organizat de Plus 1 și Jurnalul de estetică, cu scopul de a ne oferi sfaturi despre cum să scriem review-uri corecte produselor pe care le folosim.

Adjustments (2)

Abia așteptam să ajung la eveniment pentru a compara ce fac eu în prezent și ce anume aș putea îmbunătăți. Un eveniment chiar util, informativ, care a durat 3 ore, pe care nu le-am simțit deloc, evideeent 😏

Speakerii noștri au fost Raluca Zdrobiș, redactor de beauty în cadrul revistei Jurnalul de Estetică, care ne-a oferit tips and tricks despre cum să scriem un review complet, în care să nu dezinformăm.

Adjustments (3)

Mi s-a părut chiar util să avem ca speaker și un medic estetician din cadrul clinicii Pogany din București, mai exact pe doamna Carmen Giuglea, care ne-a sfătuit să nu mai mergem la solar :D, aviz amatorilor (mie), am vorbit despre operații estetice precum botox și mărirea sânilor și despre consecințele negative care pot apărea dacă nu nimerești un doctor ok. Soooo, aceste operații nu sunt în mod evident cu adevărat necesare și, cu siguranță, ar trebui să ne axăm pe alte lucruri mai serioase.

Adjustments

Și ultimul speaker, Gabriela Simion, blogger de lifestyle, ne-a povestit mai multe despre Instagram, despre cum facem story-uri drăguțe și cum creezi content original, fără să te lași influențat de alți influenceri care promovează același produs.

Adjustments (4)

Felicitări proiectului PLUS1 pentru eveniment și pentru că încurajează contentul de calitate și face eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple! Abia aștept să ajung la următorul eveniment!

Și felicitări și pentru locația – Red Angus Steakhouse – un loc unde ajungi destul de rapid, în Centrul Vechi, și undeeeee, ai parte de niște răsfățuri culinareee suuper instagramabilee! 😍😍😍

d7202d744e20b05948d481a7b9abf6035e0991d9b4f94e7bc3f3d698ff9f28c7

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.