Parfumul meu preferat: ULTRAVIOLET de la Paco Rabanne 💜

De când o cunosc pe Cristina, numărul parfumurilor pe care mi le-am cumpărat a crescut constant.

Pe birourile noastre găsești mereu parfumuri, așa că nu poți fi cumpătat când ai lângă tine o beauty addicted precum Cristina. Sper să nu mă corupă și cu produsele de Skin Care așa cum a făcut-o cu Fragrances, încă mă țin bine. 😊)

Ne-am dat seama că ar trebui să ne oprim din cumpărat și să facem schimb de parfumuri între noi, ca să nu ne plictisem de ale noastre și să avem suficient timp să le testăm, să vedem dacă ni se potrivesc. În magazine nu prea îți dai seama care e cel mai potrivit, fiind un amalgam de mirosuri. Plus de asta, trebuie să vezi dacă e match cu PH-ul pielii, dacă persistă.

Primul parfum pe care mi l-a dat pentru că nu i-a mai plăcut (tipic nouă, fetelor 😊), a fost Aqua Kenzo (Eau de toilette), care a devenit instant parfumul meu preferat. După ce l-am folosit vreo 3 luni de zile, l-am pus în stand-buy pentru că m-am plictisit de el.

Recent, l-am predat pe Si Passione de la Giorgio Armani și l-am închiriat pe ULTRAVIOLET de la Paco Rabanne, de care pur și simplu m-am îndrăgostit. 💜💜💜

WhatsApp Image 2019-12-01 at 20.09.11

Îl port permanent în geantă, să nu mai zic de complimentele masculine pe care le-am tot primit sau de faptul că e suuuper persistent.

Așa că l-am predat rapid ca să nu-l termin pe tot 👀👀  și mi-am comandat și eu unul de pe Notino, iar începând de acum și până la primăvară, sunt sigură că nu mă voi sătura nicicum de el. 😍 Este wooooooow!

ULTRAVIOLET este un parfum de toamnă-iarnă, deci dragostea a venit fix când a trebuit.

Face parte din categoria parfumurilor oriental-florale, cu note de bază vanilie Madagascar și ambră, notele de vârf sunt mure și paprika, iar notele de inimă sunt Jasmine și Osmanthus.

Este un parfum potrivit pentru zi, dar și pentru seară. Sunt sigură că vă veți îndrăgosti de el de la primul puf. Chiar atrage atenția și e unul din parfumurile rafinate, cu care nu dai greș, indiferent de eveniment.

Eu mi l-am cumpărat de pe Notino, varianta de 50 ml, de Black Friday, l-am prins la reducere, cred că am dat undeva la 245 de lei pe el.

Acum îl găsiți la prețul de 293 RON, varianta 50 ml, iar livrarea este gratuită. 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.