4 parfumuri noi încercate vara asta

Hollaa people,

 

Long time no write.. and I really missed it. Dar stați liniștiți, acest articol nu va fi prea lung :))

După cum puteți vedea în titlu, în seara asta vorbim despre parfumuri de vară. Vreau să vă spun că eram deja înnebunită după parfumuri, dar de când am cunoscut-o pe Cristina (salut, Cristinaa dacă citești ❤:))), am devenit și mai nechibzuită. Mi-am cumpărat 4 parfumuri în mai puțin de 2 luni, așadar am zis să mă opresc aici măcar până în septembrie.

Ce-i drept, am vrut să îmi updatez colecția cu o serie de parfumuri de vară, mai light.

Ca în orice, e greu să te match-uiești cu parfumul. Mai ales dacă pățești ca mine….le miroși în magazin, pare că e dragoste la prima vedere, dar când ajungi acasă parcă nu mai e. I’m crazy, I know.

Dar am zis mai sus că voi fi succintă, așadar voi povesti, pe scurt, despre următoarele 4 parfumuri de vară:

  1. Aqua Kenzo Néo Édition (apă de toaletă)
  2. My Burberry Blush (apă de parfum)
  3. Angel Eau Croisière Mugler (apă de toaletă)
  4. Sun di Gioia Giorgio Armani (apă de parfum)

Nu am să mă apuc să detaliez din ce este compus fiecare parfum pentru că asta puteți găsi și pe net, ci voiam să subliniez că e foarte important să se potrivească parfumul cu PH-ul pielii și că trebuie să încercați mai multe până reușiți să vă identificați cu unul.

Iar acuuuum, am să încep să vă povestesc despre primul parfum, Aqua Kenzo, care a ajuns în posesia mea după ce Cristina nu a fost prea încântată de el. În schimb, mie mi-a plăcut la nebunie din prima. După ce l-am testat de dimineață, încă îl simțeam foarte bine la final de zi, deci e foarte evident că se potrivește cu PH-ul. Deal, Cristina a scăpat de el, iar eu mi-am găsit sufletul pereche în ceea ce privește summer fragrance.

IMG_1282

Și altă chestie de avut în vedere: nu luați parfumuri pe loc, ca mine, că ajungeți acasă și apoi nu vă mai plac…Think, think and come back :)))))

Al doilea parfum pe care l-am testat în magazin a fost My Burberry Blush. L-am comandat de pe Notino pentru că am aflat ulterior că au prețuri muult mai bune și sunt și originale. Între timp, am convins-o și pe Cristina că e mișto, dar de unde, nu prea ne-a mai plăcut niciuneia :))) Eu l-am donat mamei pentru că simțeam că nu ne vom înțelege bine nicicum. Pare mai mult de vârsta a doua și  e destul de puternic.

64517015_2338947809728342_8432207024770514944_n

Angel Eau Croisiere Mugler (apă de toaletă) – pe ăsta l-am cumpărat din Duty Free. Partea mișto la Duty Free e că au Home Delivery (free), așadar parfumul poate ajunge acasă înaintea ta. :))  Îl mai testasem anterior în magazin și mi-a plăcut. E destul de dulce, se simte un miros puternic de ananas la început. :)) Nu e rău, dar nici cel mai mișto. E de păstrat, totuși…

TORL8243Și ultimul, Sun di Gioia Giorgio Armani, e discret, simpatic și, după cum puteți vedea, mi-a plăcut la început. Acum am cam uitat de el. Îl recomand. 64868610_379292956034232_4134335536309469184_n

Cam atât, voi scoate de la naftalină și celelalte parfumuri din colecție, dar nu acum pentru că am zis că nu va fi un articol lung și nu știu dacă mi-am respectat promisiunea. :))

Pe scurt, cred că cel mai mișto e să găsești parfumul care ți se potrivește și care te definește, dar din când în când e bună și diversitatea. 😀

PS: Aqua Kenzo – is the winner

2 thoughts on “4 parfumuri noi încercate vara asta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.