Produsele pe care le folosesc împotriva căderii părului

Hey tuturor,

Îmi era dor să mai scriu ceva pe blog, așa că astăzi vreau să vă zic ce șampon și balsam bun am descoperit împotriva căderii părului. Mulțumiri Roxanei pentru recomandare. Așa cum am mai zis și în articolele anterioare, pentu mine contează destul de mult recomandările.

De mai bine de 3 luni de zile folosesc șamponul și balsamul de păr de la Revalid și vreau să le mai folosesc cel puțin încă 3 luni. De ce? Pentru că înainte să le cumpăr, îmi cădea destul de mult părul și acest șampon chiar a adus rezultate bune. Plus că firul de păr e acum mai mătăsos și rezistent.

https://www.instagram.com/p/BuzRcX0Foss/

 

Efectele s-au văzut încă de când am început să folosesc șamponul. Balsamul l-am achiziționat ulterior. Părul îl spăl de 2-3 ori pe săptămână.

Pentru a nu îmi arde firul de păr, îl las să se usuce natural. Șamponul și balsamul oferă și volum, strălucire, întăresc și ce am zis mai sus, rezistență, anti-cădere și păr mătăsos.

Recomand să le achiziționați de la Farmacia Bebe Tei pentru prețuri corecte (ambele costă 33-35 de lei). Dacă nu sunteți din București, le puteți comanda online (18 lei transportul și cred că tot ajungeți la un preț mai convenabil decât dacă le-ați lua de la o farmacie oarecare).

Sooo, dacă aveți probleme cu căderea părului, știți ce aveți de făcut! 😀 Bineînțeles, ajută și măștile de păr (naturale sau nu) și serurile sau uleiurile nutritive.

PS: Produsele sunt valabile și pentru băieți aka bărbați 😊)

Pup! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.